Εμπειρία Fusion

Το Fusion είναι ένας εξειδικευμένος χώρος περιποίησης για ‘‘αυστηρές’’ απαιτήσεις. Δημιουργήθηκε από έμπειρες επαγγελματίες, που ‘‘μετρούν’’ περισσότερες από δύο δεκαετίες ενασχόλησης στις υπηρεσίες της γυναικείας ομορφιάς.

 

039A2481 039A2176 039A2318 039A2532 hair 1686b

 

Τα πρώτα βήματα της επιχείρησης ‘‘βρίσκονται’’ πίσω στο 1994, όταν η μία από τις ιδιοκτήτριες ξεκίνησε τη δράση της στον χώρο της ομορφιάς, με το κατάστημα ‘‘Andie’s’’, στο Χαλάνδρι. Παράλληλα ξεκίνησε και η αναζήτηση των καλύτερων επαγγελματικών προϊόντων από Ευρώπη και Αμερική, για χρήση στο κατάστημα, και όχι μόνο, με αποτέλεσμα την απόκτηση της πρώτης αποκλειστικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Από τότε, και μέχρι σήμερα, η επιχείρηση (πλέον με το όνομα Fusion) κυριαρχεί στα καινοτόμα προϊόντα και στις εξελιγμένες υπηρεσίες της γυναικείας περιποίησης, πάντα στο κέντρο του Χαλανδρίου.

 

Έρευνα & Πρωτοπορία

Η φιλοσοφία υπηρεσιών κι εξυπηρέτησης του Fusion είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πρωτοπορία, σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος.
Πρώτοι σας εξασφαλίζουμε, βάσει έρευνας που κάνουμε δύο φορές ετησίως, σε μεγάλες Εκθέσεις και Οίκους σε Αμερική και Ευρώπη, πρωτοποριακές μεθόδους, καινοτόμες τεχνικές και μόνο Premium Lines, τα πιο προηγμένα, και αυστηρά ελεγμένα, προϊόντα του χώρου της ομορφιάς.

 

Ως αποτέλεσμα, η περιποίηση στο Fusion γίνεται η απόλυτη εμπειρία φροντίδας και χαλάρωσης, που τονώνει τόσο την εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και την ψυχολογία σας.

 

Επειδή η ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια, αλλά καθημερινή ανάγκη, που αφήνει το στίγμα της προσωπικότητάς μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας.