Πλεονεκτήματα Fusion

Λόγω της φιλοσοφίας και της άρτιας υποδομής του, το Fusion, επί της ουσίας, δεν είναι απλά ένας χώρος ομορφιάς! Εδώ θα χαλαρώσετε, θα ενημερωθείτε και κυρίως θα αγαπήσετε τον εαυτό σας. Οι beauty experts μας είναι ειδικά καταρτισμένες να σας προτείνουν πάντα το καλύτερο για την εμφάνισή σας, ενημερώνοντάς σας άμεσα για ό,τι καινοτόμο φέραμε από το εξωτερικό και υιοθετούμε αποκλειστικά για εσάς, στον τομέα της ομορφιάς.

 

039A2365 039A2231 039A2508 reception 1958 spa 1857 hair 1693b


Τι θα απολαύσετε στο Fusion, που δε θα βρείτε πουθενά αλλού;

Την πλέον φιλική υποδοχή και τη χωρίς αναμονή παροχή υπηρεσιών ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που δεν έχετε ραντεβού.
Την προσωπική σας beauty expert, που θα σας συμβουλεύσει ως φίλη, με γνώσεις άριστου επαγγελματία.
Την απόλυτη εξυπηρέτηση, με ασύγκριτο επίπεδο ποιότητας και με ταχύτητα που θα σας εντυπωσιάσει! Στο Fusion ξέρουμε ότι ο χρόνος σας είναι τόσο πολύτιμος, όσο και η ομορφιά σας, και γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει την τεχνογνωσία ‘‘Quick and Easy Beauty’’, που σας μεταμορφώνει κυριολεκτικά με ένα άγγιγμα.
Το μοναδικό στον χώρο μαλλιών Open Color Bar, όπου όλα τα προϊόντα αναμειγνύονται και προετοιμάζονται μπροστά σας, με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να είστε 100% σίγουρη για τη γνησιότητά τους.
Μειωμένο χρόνο βαφής μαλλιών τουλάχιστον κατά το ήμισυ του ‘‘κλασικού’’ με τη μέθοδο X-Steam Ozon.
Τα πιο προηγμένα και υψηλά ποιοτικά προϊόντα φροντίδας (Premium Lines) της διεθνούς αγοράς ομορφιάς, για τα άκρα και τα μαλλιά. Απομιμήσεις τους θα βρείτε εύκολα και αλλού, τα αυθεντικά όμως θα τα βρείτε μόνο στο Fusion, για εγγυημένο αποτέλεσμα!
100% Αντισηψία Ποδιών για την Ασφάλειά σας με το Σύστημα Υγιεινής ‘‘Sterijet’’ που παρέχει μικροβιοκτόνο και ιοκτόνο δράση, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές για τους χώρους περιποίησης, ομορφιάς και κομμωτηρίου.
Υψηλό επίπεδο καθαριότητας και υγιεινής! Όλοι οι χώροι και οι επιφάνειες καθαρίζονται κι απολυμαίνονται μεθοδικά, ενώ οι πετσέτες που χρησιμοποιούνται σε όλες τις υπηρεσίες είναι μιας χρήσης.
Το πιο προηγμένο σύστημα εξαερισμού με φίλτρο άνθρακα, κατόπιν ειδικής μελέτης για τις ανάγκες του χώρου του κομμωτηρίου και του nail studio, που σας εξασφαλίζει ένα υγιεινό κι ευχάριστο περιβάλλον φρεσκάδας.
Toν εξελιγμένο φωτισμό Led τελευταίας γενιάς για Studio ομορφιάς. Η μελέτη κατανομής φωτισμού στον χώρο και ο υψηλότερος χρωματικός δείκτης (CRI) εξασφαλίζουν ‘‘πιστά’’ το ίδιο χρωματικό αποτέλεσμα των επιλογών σας, όχι μόνο μέσα στο Fusion, αλλά και εκτός, στο φως της ημέρας.
Τον εξίσου με τον φωτισμό μελετημένο ήχο, με τελευταίας γενιάς ηχοαπορροφητικά υλικά, ώστε όση ώρα και εάν είστε στο Fusion, να μιλάτε και να ακούτε άνετα, να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε κάθε λεπτό.


Επειδή, στο Fusion, η ομορφιά κρίνεται στις λεπτομέρειες!