Υποδομή Fusion

Το Fusion στην ‘‘καρδιά’’ του Χαλανδρίου είναι μοντέρνος και υψηλoύ επιπέδου εργονομικός χώρος, σχεδιασμένος ειδικά για να εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες της ομορφιάς σας. Το κατάστημα ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά, για την υπερσύγχρονη υποδομή και τις προηγμένες εγκαταστάσεις, στις οποίες έχουμε επενδύσει γενναιόδωρα, όλα τα χρόνια της λειτουργίας του.

 

039A2301 039A2132 039A2381 hair 1672b 039A2148

 

Όλα στο Fusion είναι διαφορετικά από ό,τι πιθανώς είχατε συνηθίσει σε άλλους χώρους ομορφιάς, αλλά αντάξια των προσδοκιών και των απαιτήσεών σας στην εξυπηρέτηση.

Οι υπηρεσίες ομορφιάς Fusion παρέχονται σε εξιδεικευμένες, εργονομικά σχεδιασμένες, επαγγελματικές πολυθρόνες αποκλειστικά για manicure-pedicure, και σε υπερσύγχρονες καρέκλες-πολυθρόνες περιποίησης μαλλιών του ιταλικού Οίκου CERIOTTI, με διαφορετικές θέσεις ανάκλισης για το σώμα και τα πόδια, που κυριολεκτικά σας ξεκουράζουν όσο εμείς σας περιποιούμαστε.

 

Ασφάλεια. Ταχύτητα. Αποτέλεσμα.

Με 20 θέσεις παροχής υπηρεσιών και πάνω από 10 άτομα προσωπικό, μόνο τεχνίτριες (χωρίς βοηθούς), για μαλλιά (χτένισμα, κούρεμα, λούσιμο, βαφή, Χ-Steam Ozon), για manicure-pedicure, full makeup corner, αλλά και θέσεις-πολυχώρους, που κατ’ επιλογή γίνονται πριβέ, έχουμε την ευελιξία να παρέχουμε συγχρόνως πολλές υπηρεσίες, με διαφορετικές απαιτήσεις, στην ίδια πελάτισσα, στην ίδια θέση μέσα στον πολυχώρο, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο, πάντα όμως με το ίδιο, ασυναγώνιστο επίπεδο ποιότητας στη φροντίδα και το αποτέλεσμα.

Και, φυσικά, το Fusion έχει δημιουργήσει χώρο στον ημιώροφο, αποκλειστικά για άντρες, με πλήρη υποδομή υπηρεσιών για μαλλιά και manicure-pedicure.

 

private 1768 makeup vertical 1846c nail 1953b

 

Νέες μέθοδοι, εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι συνεργάτες, οι πιο σύγχρονες τεχνικές περιποίησης σε όλη την Ελλάδα, αφού πρώτα δοκιμαστούν κι εξελιχθούν στο κατάστημά μας, είναι τα ‘‘όπλα’’ μας για την απόλυτη ικανοποίησή σας. Όλα σε ένα αρμονικό ‘‘πλέγμα’’ ομορφιάς και φροντίδας, που εμπλουτίζεται συνεχώς ώστε να καλύπτει το τρίπτυχο: ασφάλεια, ταχύτητα, αποτέλεσμα!

 

Οι υπηρεσίες στο Fusion, από την πιο απλή, μέχρι την πιο εξειδικευμένη, δεν παρέχονται ‘‘διεκπεραιωτικά’’, αλλά με επαγγελματισμό και αφοσίωση στο αποτέλεσμα.

 

Εξάλλου, η δική σας εικόνα είναι ο ‘‘καθρέφτης’’ της δικής μας δουλειάς.