Μαλλιά

Hair Majesty

Στο Fusion φροντίζουμε τόσο την εμφάνιση, όσο και την εσωτερική δομή των μαλλιών σας, γνωρίζοντας καλά ότι η ομορφιά τους ξεκινά από την υγεία της τρίχας. Ειδικά στις ημέρες μας, λόγω των περιβαλλοντικών συνθηκών, του τρόπου ζωής και, κυρίως, του καθημερινού άγχους, η υγεία των μαλλιών μας βάλλεται συνεχώς, αν δε θωρακίζεται από τις σωστές κι αξιόπιστες θεραπείες αναδόμησης, φροντίδας και προστασίας.

 

039A2497 039A2139 039A2177 039A2228 039A2406 039A2417 039A2473 hair 1732b hair 1795b

 

Experts

Οι έμπειρες κομμώτριές μας είναι ειδικά καταρτισμένες σε όλα τα στιλ και τις τεχνικές, κι εμπνέονται από τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας όπως παρουσιάζονται στα Fashion Week της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης, ώστε κάθε φορά να σας προτείνουν, σύμφωνα με το Τrend Style της εποχής, ό,τι πιο νέο σε Look (κούρεμα, χτένισμα, χρώμα), αναδεικνύοντας τη γοητεία σας. Πάντα με γνώμονα την προσωπικότητά σας, αλλά και τις ειδικές ανάγκες φροντίδας των μαλλιών σας.
Στο Fusion γνωρίζουμε καλά πώς θα αξιοποιήσουμε τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα (φροντίδας, βαφής και θεραπείας μαλλιών) της αγοράς, που πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται. Για τη δική σας ασφάλεια, στο Fusion χρησιμοποιούμε Premium Lines προϊόντα Wella, Schwarzkopf, Quinoa, Malibu κ.ά., που ταυτίζονται με την εξέλιξη στις υπηρεσίες φροντίδας μαλλιών, εξασφαλίζοντάς σας ισχυρή αναδόμηση και προστασία, σε κάθε εφαρμογή.

 

039A2497 039A2116 bar 1899 hair 1829b hair 1783b

 

Open Color Bar

Στο Fusion θα βρείτε το μοναδικό, για χώρο κομμωτηρίου, Open Color Bar, όπου όλα τα υλικά αναμειγνύονται μπροστά σας, με απόλυτη διαφάνεια, για ομοιόμορφο χρώμα και υψηλή προστασία των μαλλιών. Οι βραβευμένες, αυθεντικές βαφές και υγρά ανάμειξης IGORA ROYAL (Schwarzkopf) ή KOLESTON PERFECT (Wella) προετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σας, για να έχετε τη σιγουριά ότι στα μαλλιά σας εφαρμόζεται αυτό ακριβώς που πληρώνετε!

 

hair 1806 bar 1887 bar 2139

 

Χ-Steam Ozon
Tο Fusion ενσωμάτωσε ως συνοδευτική υπηρεσία του το επαναστατικό X-Steam Ozon για το απόλυτο ποιοτικό αποτέλεσμα βαφής, και όχι μόνο.
‘‘Ανοίγει’’ την τρίχα και ‘‘κλειδώνει’’ τη βαφή για απίστευτη διάρκεια.
Μειώνει τον χρόνο βαφής σε 20 λεπτά, από τα 45 μιας συμβατικής μεθόδου.
Χαρίζει λάμψη και εγγυάται την ομοιόμορφη κάλυψη της βαφής.
Ενυδατώνει την τρίχα.
Δρα συνδυαστικά με τις ενυδατικές μάσκες για μέγιστα αποτελέσματα.
Προσφέρει τη δυνατότητα ενός τόνου πιο ανοιχτού στα ξανθά μαλλιά από το συμβατό Κλιμαζόν.
 
Fusion for Hair
Εσείς κλείστε απλώς το ραντεβού σας και εμείς θα σας εξασφαλίσουμε την απολαυστική εμπειρία Fusion for Hair, από το πιο γρήγορο χτένισμα, μέχρι ολοκληρωμένο σύστημα Styling και φροντίδας, μέσα από τις εξής υπηρεσίες:
Λούσιμο, χτένισμα.
Κούρεμα.
Βαφή, Ανταύγειες, Οmbre, Belayace.
Βαφή με X-Steam Ozon, στον ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ, για λαμπερά μαλλιά, που κάνει τη βαφή θεραπεία.
Θεραπεία Brazilian Keratin, για απόλυτα λεία, no Frizz και υγιή, μεταξένια μαλλιά.
Extension.
Μalibu. Τα 100% vegan προϊόντα φροντίδας και ευεξίας μαλλιών, με την πατενταρισμένη τεχνολογία ‘‘Κρυσταλλικών Βιταμινών’’, ιδανικά για θεραπεία και προετοιμασία βαφής.